ПРИЛЕПСКИ ALL STAR  ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ

ПРИЛЕПСКИ ALL STAR ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ

Прилеп викендов дефинитивно ќе доживее хип-хоп земјотрес кога е во прашање рап музиката и развивањето на оваа...

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

Бонтон на Рап Тон е компилација составена од повеќе македонски рап артисти и продуценти во продукција...