ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Екипата на  ХипХоп Македонија која се бави со хип-хоп активизам  ги поканува сите љубители на хип-хоп...

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4

Сагата наречена Ехо Од Далечното Минато продолжува! По нејзините предходни три одлични изданија оваа несекојдневна...