МЕМОРИАЛЕН СОБИР ВО ЧЕСТ НА ФИЛИП БОСС!

МЕМОРИАЛЕН СОБИР ВО ЧЕСТ НА ФИЛИП БОСС!

Другари и другарки, рапери и хип хоп активисти, дами и господа и сите вие што сакате да донирате за да помогнете на некого...