Martin Green

Жанр: Hip Hop

Email: acejanev60@gmail.com

   Дваесет и две годишниот кавадарчанец Мартин Јанев кој оди под псевдоминот Marin Green започнува со рап да се занимава уште од помлад.

   Има настапи во:

  • Дом На Млади (Штип)
  • Тик Так Фестивал  (2013)
  • Ден На Европа (Плоштад Кавадарци 2015).