Skunk

Жанр: Hip Hop

   Skunk (Сканк) е млад хип хоп артист кој живее во Демир Хисар, а инаку роден во Битола. Има снимено неколку нумери со кои има наспапувано  во градот од кај доаѓа на маалски настапи и настапи во локални кафулиња.