Домашни

Домашни - DNS Radio

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ

ZEE BOMB - 100 НАЧИНИ
Домашни - DNS Radio

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА

КОНФЛИКТ - ЕПИЗОДА
Домашни - DNS Radio

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ

ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА - ПРИКАЗ
Домашни - DNS Radio

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕНИГМА VS. ЛАЗ ВЕЃАС (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)
Домашни - DNS Radio

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ
Домашни - DNS Radio

ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА

ДВЕ ГОДИНИ FUNKY FRESH ВО СТАНИЦА 26 СО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН - DJ FLIP ОД ИРСКА
Домашни - DNS Radio

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!

ЛУКС КМАЛА СО СВОЈОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ - АДАМ Е ГЕЈ, ЕВА Е НЕВИНА!
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - МАРВЕЛ VS. ВЛАДИ ОРТОГРАФИЈА / КРАЈМ VS. КОЉО DRUNK FLOW
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - С.А.М. VS. КИСКИНОВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)

СИГИ - СТРЕП ФТ. ДЈ ЧВАРЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3

ДОН ТОНИВА - БИТОЛСКИ СЛЕНГ / ХЕРОНЕЈА 3
Домашни - DNS Radio

EST2M - КРУГ (ВИДЕО)

EST2M - КРУГ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

RICK SF - РЕЗИМЕ

RICK SF - РЕЗИМЕ
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR ФТ. СПИТ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - $R2K17TR ФТ. СПИТ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. С.А.М. - CYPHER (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН

АНДРИЈАН - ПОДЕЛЕН
Домашни - DNS Radio

SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)

SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

MAYDAY 2 - РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ !

MAYDAY 2 - РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ФИНАЛЕ !
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА ФТ. БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - АЛО КОМИТЕТУ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СТРУМИЦА) - ЕПИЗОДИ 01 / 02 И 03 !

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СТРУМИЦА) - ЕПИЗОДИ 01 / 02 И 03 !
Домашни - DNS Radio

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)
Домашни - DNS Radio

ЈАСмин - MUNCHO

ЈАСмин - MUNCHO
Домашни - DNS Radio

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАДИО ЕМИСИИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАДИО ЕМИСИИ
Домашни - DNS Radio

FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)

FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)

БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

LATE NIGHT KRU3ING СЕСИЈА СО ЗАД АГОЛОТ ! (ВИДЕО)

LATE NIGHT KRU3ING СЕСИЈА СО ЗАД АГОЛОТ ! (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO x ТОМИ - СЕ ОД СЕБЕ ФТ. БОРО БИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)

РАПОРТЕР СО ЛД ПИСТОЛЕРО И ОГНЕН БИТБОКС (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Домашни - DNS Radio

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА
Домашни - DNS Radio

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)
Домашни - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - ЧЕКАЈТЕ МАЛЦЕ ДРУГАРИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

TRAP DA FUCK UP

TRAP DA FUCK UP
Домашни - DNS Radio

ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)

ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ
Домашни - DNS Radio

ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)

ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ЦЕНЕ - ЛУЗНА

ЦЕНЕ - ЛУЗНА
Домашни - DNS Radio

МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)

МАРТИН GREEN - THC (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"

ДОН ТОНИВА СО НАЈАВА ЗА "БИТОЛСКИ СЛЕНГ"
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)
Домашни - DNS Radio

SNEAK54 - 32 БАРА

SNEAK54 - 32 БАРА
Домашни - DNS Radio

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СКОПЈЕ) ЕП.1 И ЕП.2

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА (СКОПЈЕ) ЕП.1 И ЕП.2
Домашни - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ
Домашни - DNS Radio

БАЛДО - 45/65/43/23

БАЛДО - 45/65/43/23
Домашни - DNS Radio

ТРИМ - РАП ПОРНО

ТРИМ - РАП ПОРНО
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ВО ЖИВО - КОЧАНИ

ЗАД АГОЛОТ - ВО ЖИВО - КОЧАНИ
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - ФАУЛ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)

КРТОТ - ЕТЕР (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY (КЛУБ ХАВАНА)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY (КЛУБ ХАВАНА)
Домашни - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - СЛЕПИЛО (ВИДЕО + КРАТКО ИНТЕРВЈУ)
Домашни - DNS Radio

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ

ДИО - НЕ СЕ ПРЕДАВАЈ
Домашни - DNS Radio

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ

ФЛЕКА - МЕТАФОРИ
Домашни - DNS Radio

М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)

М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА
Домашни - DNS Radio

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)

КАЦАР x DRUGGY - НА ДЕЛО (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93
Домашни - DNS Radio

MIC D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)

MIC D VICE - MOMENT OF SILENCE (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 25!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 25!
Домашни - DNS Radio

ЈАСМИН - ЖМУРКА

ЈАСМИН - ЖМУРКА
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ
Домашни - DNS Radio

HIP HOP HOORAY ! VOL.9 СО ДЈ ПОПАЈ ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY ! VOL.9 СО ДЈ ПОПАЈ ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР
Домашни - DNS Radio

АЛФА - ВО СЕВО ОВА

АЛФА - ВО СЕВО ОВА
Домашни - DNS Radio

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ
Домашни - DNS Radio

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА "БОНТОН НА РАП ТОН" (АСК и ЦАРОС)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ
Домашни - DNS Radio

ПРИЛЕПСКИ ALL STAR ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ

ПРИЛЕПСКИ ALL STAR ХИП-ХОП РЕПРЕЗЕНТ
Домашни - DNS Radio

34-ТО ИЗДАНИЕ НА FUNKY FRESH ВО КАПАН АН (PROPO 88 & CORTO MALTEZ)

34-ТО ИЗДАНИЕ НА FUNKY FRESH ВО КАПАН АН (PROPO 88 & CORTO MALTEZ)
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА
Домашни - DNS Radio

BRONX 1.02 - ВО МКЦ (СКОПЈЕ)

BRONX 1.02 - ВО МКЦ (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЏОЛЕ (ТОКСИКОЛОЗИ) - ТОА ШТО ЌЕ ПОСАКАМ (ONE SHOT ВИДЕО)

ЏОЛЕ (ТОКСИКОЛОЗИ) - ТОА ШТО ЌЕ ПОСАКАМ (ONE SHOT ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)

ТРИ НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (КОНФЛИКТ, СКЦ, ХАЈПЕР)
Домашни - DNS Radio

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО) BRKFX vs HYPER

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 2 (КУМАНОВО) BRKFX vs HYPER
Домашни - DNS Radio

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА

ГОКИ ft ЕСТ2М - ГИВГИЛИЈСКА СИТУАЦИЈА
Домашни - DNS Radio

MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ

MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ
Домашни - DNS Radio

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ

NICKOLOFF ФТ. МАРИЈА - МОЖАМ СЕ
Домашни - DNS Radio

EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)

EST2M x VIKCI - ФИЛМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)

GOLDEN AGE HIP-HOP СО ДЈ МАСТЕР ЏИ ВО БУРЕ БАР (КОЧАНИ)
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3

FUNKY FRESH 032 ВО КАПАН АН - TRIBUTE TO WEST COAST HIP HOP VOL.3
Домашни - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО
Домашни - DNS Radio

БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)

БОЈАН & ЛЕОН ФТ. ДЈ ПОПАЈ - ПРЕКУ СЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ
Домашни - DNS Radio

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН
Домашни - DNS Radio

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА
Домашни - DNS Radio

TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР

TRAP DA FUCK UP! НАСТАН ВО СКОПЈЕ НА SQARE 21 - ЦЕНТАР
Домашни - DNS Radio

ХУМАНИТАРЕН РАП НАСТАН ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

ХУМАНИТАРЕН РАП НАСТАН ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)

Б.О. - ТУКА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ

ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ
Домашни - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)

ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)
Домашни - DNS Radio

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА

НЕШО - КРЕНИ ГЛАВА
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

НБК x TWISTER - ВЕНТИЛ (ВИДЕО)

НБК x TWISTER - ВЕНТИЛ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)

КОНФЛИКТ - СОВРШЕН ТИМ (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 23!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 23!
Домашни - DNS Radio

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)
Домашни - DNS Radio

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)
Домашни - DNS Radio

АЛФА - EXORCISM

АЛФА - EXORCISM
Домашни - DNS Radio

РОДЕНДЕНСКА FUNK SHUI NIGHT ВО МКЦ !

РОДЕНДЕНСКА FUNK SHUI NIGHT ВО МКЦ !
Домашни - DNS Radio

LORD FINESSE (D.I.T.C) ВО МАКЕДОНИЈА НА 7-МИ МАЈ !

LORD FINESSE (D.I.T.C) ВО МАКЕДОНИЈА НА 7-МИ МАЈ !
Домашни - DNS Radio

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 22!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 22!
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - КУМАНОВО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - КУМАНОВО
Домашни - DNS Radio

ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)

ЖИЛЕ И ВАЛИ - РЕАЛИТИ ВЕ МАВА ФТ. TOMMY BOY (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА
Домашни - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ
Домашни - DNS Radio

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)
Домашни - DNS Radio

СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)

СКИТЕР & НОЖ ФТ. ДРАЗИ ДРАГС - CHERNOBILLMATIC (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)

6127 - ПРОТИВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - МИ СЕ СПИЕ (ПРИСПИВНО ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)

ЦЕНЕ - ГНЕВНА СТРОФА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА

ВЛАДА МОЕРТО ФТ. СКИТЕР - ЕГЗЕКУЦИЈА
Домашни - DNS Radio

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА
Домашни - DNS Radio

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX VS. LUX KMALA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 5 (БИТОЛА) BRKFX VS. LUX KMALA
Домашни - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - КРИСТАЛЕН МЕД (OFFICIAL ONESHOT ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - КРИСТАЛЕН МЕД (OFFICIAL ONESHOT ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН
Домашни - DNS Radio

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН
Домашни - DNS Radio

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (МКЦ - БИФЕ СКОПЈЕ)

ПРОМОЦИЈА НА КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН (МКЦ - БИФЕ СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - НЕКОЈ РЕКОЛ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

LIGHTS OUT - PART 1 FT. CND CREW (ГРАФИТИ ВИДЕО)

LIGHTS OUT - PART 1 FT. CND CREW (ГРАФИТИ ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 18
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО
Домашни - DNS Radio

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)

ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)
Домашни - DNS Radio

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ
Домашни - DNS Radio

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)

СЛОЖУВАЛКА - ХИП ХОП ДОУМЕНТАРЕЦ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER

СЕВЕРДАМ - ROLLERCOASTER
Домашни - DNS Radio

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА) КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 2 (БИТОЛА) КРАЈМ VS. ЛАС ВЕЃАС
Домашни - DNS Radio

ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)

ТOНИО САН ФТ. ДЈ ГОЦЕ (САФ) - АРТ И ФАКТИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)

ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ
Домашни - DNS Radio

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ
Домашни - DNS Radio

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 16 (ДЕБАТНА) !!!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 16 (ДЕБАТНА) !!!
Домашни - DNS Radio

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ

БУЛУ - ПРОБИСВЕТ
Домашни - DNS Radio

С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)

С.П.Н. - ПРЕСВРТ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП - ЕЛА

ХИП ХОП - ЕЛА
Домашни - DNS Radio

МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!

МИСТА 93 & TAPE 83.2 - ТВУРД ПРОФИЛ!
Домашни - DNS Radio

МЕМОРИЈАЛЕН ХИП ХОП СОБИР ВЕЧЕРВА ВО КАПАН АН!

МЕМОРИЈАЛЕН ХИП ХОП СОБИР ВЕЧЕРВА ВО КАПАН АН!
Домашни - DNS Radio

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА

СКОУП - СИМПТОМИТЕ НА ЗИМАТА
Домашни - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ

НИТРОРИПС - КАЖИ МИ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 12 ! (НОВОГОДИШНА ОДЈАВА)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА
Домашни - DNS Radio

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ
Домашни - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - 21 ГРАМ (ВИДЕО)

КУП ДЕ ГРАС - 21 ГРАМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 11 (ДЕБАТНА) + СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 11 (ДЕБАТНА) + СПЕЦИЈАЛНИ ГОСТИ !
Домашни - DNS Radio

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН
Домашни - DNS Radio

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ

ЧЕ & ЗМЕЈКО - СЛУШНИ МЕ
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - АКО НИКОЈ НЕ СВИРИ / НАСТАП ВО КАНАЛ 103 (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!

РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!
Домашни - DNS Radio

ХИП-ХОП СЕСИЈА СО ДЈ ИЛИЧ, СТРАЈК И ДРАЗИ ДРАГС

ХИП-ХОП СЕСИЈА СО ДЈ ИЛИЧ, СТРАЈК И ДРАЗИ ДРАГС
Домашни - DNS Radio

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

INKLINGZ - STATUS QUO

INKLINGZ - STATUS QUO
Домашни - DNS Radio

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ
Домашни - DNS Radio

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?
Домашни - DNS Radio

ГОДИНА НА СВИЊАТА - ЗАД АГОЛОТ ПОКАНУВААТ НА КОНЦЕРТ!

ГОДИНА НА СВИЊАТА - ЗАД АГОЛОТ ПОКАНУВААТ НА КОНЦЕРТ!
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)

ПОЕТИКА - И ПОСЛЕ СЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)

НАКО - БОЉЕ УТРЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)

A LOC FT. DADO & UMMET - UNCUT RAW (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВЕЧЕРВА ВО МКЦ (КЛУБ РЕСТОРАН) КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ НА INKLINGZ - TESSERACT

ВЕЧЕРВА ВО МКЦ (КЛУБ РЕСТОРАН) КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ НА INKLINGZ - TESSERACT
Домашни - DNS Radio

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2

АМЕЈЗИНГ РЕКОРДС - САЈФЕР 2
Домашни - DNS Radio

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 09 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 09 !
Домашни - DNS Radio

2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)

2 SHKUPI FLOW - NA PO VIJM (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)

МАРШ - УШТЕ ЕДНА ЗА ГРАДОВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

THC TIMOT (EKIPATA & TCLAN) - ULICHNI NOTI

THC TIMOT (EKIPATA & TCLAN) - ULICHNI NOTI
Домашни - DNS Radio

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО

НИКОЛОФ 90 - МОЕ ДЕЛО
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !

ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !
Домашни - DNS Radio

INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)

INKLINGZ - КАЛИБАР 9 (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ВО ВЕЛЕС НА 3ТИ ДЕКЕМВРИ !

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ВО ВЕЛЕС НА 3ТИ ДЕКЕМВРИ !
Домашни - DNS Radio

КЕМП ОД - СПОМЕНИ

КЕМП ОД - СПОМЕНИ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 08 !

ВОСПИТНА - СЕОЗНА 05 ЕПИЗОДА 08 !
Домашни - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)

ПУЛС ЕКИПА - ВО НОЌТА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП ВО ВЕЛЕС

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП ВО ВЕЛЕС
Домашни - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !
Домашни - DNS Radio

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP

90 АРМИЈА - "REAL" СКОПЈЕ / ÜSHKÜP
Домашни - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.4 СО ДЈ ПОПАЈ

HIP HOP HOORAY VOL.4 СО ДЈ ПОПАЈ
Домашни - DNS Radio

ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)

ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ

ТОРЕАДОРС - ЌЕ СЕ ВРАТАТ ШТРКОВИТЕ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 07 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 07 !
Домашни - DNS Radio

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)
Домашни - DNS Radio

ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ

ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ
Домашни - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР & ЖЕТВАР & МАРТИН ГРИН - ЛЕГЕНДИ
Домашни - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ДАМКИ
Домашни - DNS Radio

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС

INKLINGZ - ТАРГЕТ ФТ. РАНДОМ & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС
Домашни - DNS Radio

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)

RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)
Домашни - DNS Radio

СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)

СКИТЕР - ПЕЧАТ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)

БИЗИ - ПОЧИВАЈ ВО МИР (АУДИО)
Домашни - DNS Radio

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА

БЛОБО - МРАЧНА ПЕРСПЕКТИВА
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 06 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 06 !
Домашни - DNS Radio

ДАЗ ФЛОУ ФТ. ДЕНИЦИЈА - КИДАВЕЛА (ВИДЕО)

ДАЗ ФЛОУ ФТ. ДЕНИЦИЈА - КИДАВЕЛА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)

BAD CONTRACT FT. GAZDA PAJA & YOUNG PALK - АЛО (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)

КОСА & БИЗИ - УХ, ТВРДО ! (АУДИО)
Домашни - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - ШО БИА? (ВИДЕО) + ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ!

ДИВИЗИЈА - ШО БИА? (ВИДЕО) + ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ!
Домашни - DNS Radio

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)
Домашни - DNS Radio

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА

ШЕЈДИ & ДОН ТОНИВА - ДИСС ТРАКА
Домашни - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)

ДА ЏАКА НАКОТ - ДЕВЕТИОТ ПРОЗОРЕЦ (НЕОПХОДНО ЗЛО 2020)
Домашни - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ

ЛЕГИЈАТА - ВОСОЧНИ ФИГУРИ
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 05 (ДЕБАТНА) !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 05 (ДЕБАТНА) !
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.3 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.3 (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА

ХИП ХОП НАГРАДИ - БИТОЛА
Домашни - DNS Radio

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)

ДИО - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ / КОГА ПРИЈАТЕЛ ТЕ МАМИ (СИНГЛОВИ ОД АЛБУМ)
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 04 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 04 !
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.2 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.2 (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ

ЗМЕЈКО - ОСТАВАМ СЕ
Домашни - DNS Radio

HIP HOP HOORAY VOL.3 СО ДЈ ПОПАЈ И ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY VOL.3 СО ДЈ ПОПАЈ И ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)
Домашни - DNS Radio

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)
Домашни - DNS Radio

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96

ТРАП ПОЗИТИВ ФТ. ЦОБЕ - 71/96
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 03 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 03 !
Домашни - DNS Radio

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК
Домашни - DNS Radio

ЛЕГЕНДАРНИТЕ DIAMOND D (DITC) И LARGE PROFESSOR (MAIN SOURCE) НА 1ви ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ЛЕГЕНДАРНИТЕ DIAMOND D (DITC) И LARGE PROFESSOR (MAIN SOURCE) НА 1ви ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)

ШИНТЕР - АЛКОХОЛ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РАЗМЕНА И ПРОДАЖБА НА ПЛОЧИ ВО КОНЦЕПТ 37 (СКОПЈЕ)

РАЗМЕНА И ПРОДАЖБА НА ПЛОЧИ ВО КОНЦЕПТ 37 (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР

ШЕЈДИ - ЛУЦИФЕР
Домашни - DNS Radio

ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!

ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!
Домашни - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION

КОЉО (DRUNK FLOW) - RECONNECTION
Домашни - DNS Radio

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!

ФРЕНКИ - АКО НЕ ТИ Е ЈАСНО!
Домашни - DNS Radio

TRIBUTE TO WEST COAST VOL.2 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ) СО ТИМОТ НА ФАНКИ ФРЕШ

TRIBUTE TO WEST COAST VOL.2 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ) СО ТИМОТ НА ФАНКИ ФРЕШ
Домашни - DNS Radio

INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)

INKLINGZ - НЕ ПРИПАЃАМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

САГАТА ПРОДОЛЖУВА ! ВОСПИТНА (СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 01)

САГАТА ПРОДОЛЖУВА ! ВОСПИТНА (СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 01)
Домашни - DNS Radio

ОФИЦИЈАЛНО RAP SKILLZ И ВО МАКЕДОНИЈА

ОФИЦИЈАЛНО RAP SKILLZ И ВО МАКЕДОНИЈА
Домашни - DNS Radio

FIX THE NOISE ВО СЦЕНА 112 (СТРУМИЦА) СО ДЈ ПОПАЈ И ДУШКО МАНУШЕВ

FIX THE NOISE ВО СЦЕНА 112 (СТРУМИЦА) СО ДЈ ПОПАЈ И ДУШКО МАНУШЕВ
Домашни - DNS Radio

ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)

ФАНК ШУИ СЕСИЈА СО ДЈ ДИМИТРИ ОД ЧАИР (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ДАНИЈАЛ АЛИЈА

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ДАНИЈАЛ АЛИЈА
Домашни - DNS Radio

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT

НОЖ ФТ. СКИТЕР & АЈНШТАЈН - JACKPOT
Домашни - DNS Radio

ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - КЛЕОПАТРА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ

БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ
Домашни - DNS Radio

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН

БОРО БИ & ЦЕНЕ - УЛИЦА И МИКРОФОН
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК
Домашни - DNS Radio

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО

ГЕНГО - РЕМЕК ДЕЛО
Домашни - DNS Radio

НАЈАВА ЗА ЗЕМЈОТРЕС И ВО КОЧАНИ !

НАЈАВА ЗА ЗЕМЈОТРЕС И ВО КОЧАНИ !
Домашни - DNS Radio

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)

МИКА & ТРАЛЕ ФТ. INKLINGZ - АЛКАТРАЗ (РЕШЕТКИ)
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - РАЗОР

ТОРЕАДОРС - РАЗОР
Домашни - DNS Radio

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН

ЕМСИ ЈАКУП & ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - НЕ СИ ДОСТОЕН
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ГЕНГО - "РЕМЕК ДЕЛО"
Домашни - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ - ЕВЕ НЕ НА ТВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2
Домашни - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН - 95та (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)

INKLINGZ - TESSERACT (SCI FI-FER)
Домашни - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ЧОВЕЧКИ ОТПАД (ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ЧОВЕЧКИ ОТПАД (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СПИТ - ПРОЦЕС

СПИТ - ПРОЦЕС
Домашни - DNS Radio

FUNK CORNER СО ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО КАНТИНА

FUNK CORNER СО ДЈ ДРАЗИ ДРАГС ВО КАНТИНА
Домашни - DNS Radio

ПРОЕКЦИЈА НА ХИП-ХОП ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „СЛОЖУВАЛКА“ ВО БИТОЛА (ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ 2016)

ПРОЕКЦИЈА НА ХИП-ХОП ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „СЛОЖУВАЛКА“ ВО БИТОЛА (ФЕСТИВАЛ БРАЌА МАНАКИ 2016)
Домашни - DNS Radio

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)
Домашни - DNS Radio

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА

ТОРЕАДОРС - СПЕЦИЈАЛИСТА
Домашни - DNS Radio

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА

КЕМП ОД - ОПАСНА ЗОНА
Домашни - DNS Radio

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)

EM.PRODUCTION - SAD LOVE EP (VOL.1)
Домашни - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ - АНТИ

ЏЗ БЕНГ - АНТИ
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ

FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ
Домашни - DNS Radio

МАРШ - ЧАД И КОСКИ

МАРШ - ЧАД И КОСКИ
Домашни - DNS Radio

BANG BANG BOOGIE СО ДЈ ПОПАЈ ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (СТАРА ЧАРШИЈА)

BANG BANG BOOGIE СО ДЈ ПОПАЈ ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (СТАРА ЧАРШИЈА)
Домашни - DNS Radio

ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)

ДИО ФТ. ЛИМА - ГЛАВА ГОРЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)

ИВАН АЈНШТАЈН - ИМА МЕСТО (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)

ДАВИД БЛЕК ФТ. МАРТИНА МИТРЕВСКА - НОСТАЛГИЈА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)

ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)
Домашни - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ. KENNY WU & OBI-1 - OVERDOSE (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ

ТОРЕАДОРС - НАДЕЖ
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH #015 ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ СО DEEJAY WOO-D (SLO)

FUNKY FRESH #015 ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ СО DEEJAY WOO-D (SLO)
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА

ПОЕТИКА - РЕВОЛВЕР И КАМА
Домашни - DNS Radio

ХИП-ХОП ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО PUBLIC ROOM - СКОПЈЕ

ХИП-ХОП ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО PUBLIC ROOM - СКОПЈЕ
Домашни - DNS Radio

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА

ДА ЏАКА НАКОТ - УЛИЧНА ЛЕКТИРА ФТ. ЛЕГИЈАТА
Домашни - DNS Radio

АЛТЕРНАТИВА CONNECTION #2 ВО ЛЕТНА ХАВАНА - СКОПЈЕ

АЛТЕРНАТИВА CONNECTION #2 ВО ЛЕТНА ХАВАНА - СКОПЈЕ
Домашни - DNS Radio

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)

ПКМ - ПЕСНА ЗА ИВЧЕ ЖИВЧЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

MAKEDOX WORKSHOP ПРОГРАМА - УМЕТНОСТА НА РАСКАЖУВАЊЕТО (МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ)

MAKEDOX WORKSHOP ПРОГРАМА - УМЕТНОСТА НА РАСКАЖУВАЊЕТО (МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)

СКИТЕР ФТ. НОЖ - ФАНАТИК (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

#microphoneON - САЈФЕР 02

#microphoneON - САЈФЕР 02
Домашни - DNS Radio

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ

БИТОЛА ЕПИЦЕНТАР - ХИП ХОП НАСТАН НА ТУМБЕ КАФЕ
Домашни - DNS Radio

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ

ТОРЕАДОРС - ПРОТИВ НИВ
Домашни - DNS Radio

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)

ЈУГОХОП - ПРЕД ДОЖДОТ ФТ. (ДИВИЗЈА, ЕЛ БОРАЧО И ДЈ ЧВАРЕ)
Домашни - DNS Radio

ДИО - ПАРАДОКС

ДИО - ПАРАДОКС
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 014 - CLOSING SEASON PARTY ВО КАПАН АН (СТАРА ЧАРШИЈА)

FUNKY FRESH 014 - CLOSING SEASON PARTY ВО КАПАН АН (СТАРА ЧАРШИЈА)
Домашни - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА

КУП ДЕ ГРАС ФТ. ДИВИЗИЈА - СЛОБОДА
Домашни - DNS Radio

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПАРАДОКС (ВО СТЕЧАЈ) - СКРУПУЛИ НЕМАМ ФТ. СВЕТЕЦ

ПАРАДОКС (ВО СТЕЧАЈ) - СКРУПУЛИ НЕМАМ ФТ. СВЕТЕЦ
Домашни - DNS Radio

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)
Домашни - DNS Radio

СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)

СЛАТКАРИСТИКА - КАЖИ ДА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)

MC NERV - ФАНКТАГОНИЗАМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 013 ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН - B BOY FUNK & SOUL

FUNKY FRESH 013 ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН - B BOY FUNK & SOUL
Домашни - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ЗАКАНА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2

ЗАД АГОЛОТ - СТАРОГРАДСКА 2
Домашни - DNS Radio

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА

GANG MAN ФТ. АЛИЧ - ИНДИВИДУА
Домашни - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ

ЛИРИКОВЕН УМЕТНИК - МАТЕРИЈАЛНО ВРЕМЕ
Домашни - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ

АВТОРИЗАЦИЈА - НЕМА ДА НЕ СПРЕЧАТ
Домашни - DNS Radio

GROW - СРЕЌА

GROW - СРЕЌА
Домашни - DNS Radio

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)
Домашни - DNS Radio

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)

ГЕРА И ЉУШЕВ - ТЕТ А ТЕТ (ВИДЕО НАЈАВА)
Домашни - DNS Radio

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА

СТО ЕПИЗОДИ МАК РАП ЕМИСИЈА СО БОБ ЕМ-СИ И ПОЕТИКА
Домашни - DNS Radio

ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)

ЧИСТА ОКОЛИНА - СИ ИГРАМЕ СО РАПОТ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР

ТРИУМФ & БОБ ЕМ-СИ - СПОМЕНАР
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 011 - ДЈ РАБОТИЛНИЦА ВО МКЦ И НАСТАП ВО КАПАН АН СО DJ ANGELO (UK)

FUNKY FRESH 011 - ДЈ РАБОТИЛНИЦА ВО МКЦ И НАСТАП ВО КАПАН АН СО DJ ANGELO (UK)
Домашни - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)

ЛЕГИЈАТА - ДРУГАР (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)

БЕЛ КАТРАН - ЧЕЛИЧНИ СОЛЗИ (ВОНСЕЗОНСКА СЕЗОНА)
Домашни - DNS Radio

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ

КИЧО & ЈОВЕ - ПРАШАЈТЕ ГИ
Домашни - DNS Radio

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ

НОВ САЈФЕР ОД БИТОЛСКИТЕ РАП АРТИСТИ
Домашни - DNS Radio

НОВ РАП ОД ТЕТОВО - СЕНКАТА & МЕФ

НОВ РАП ОД ТЕТОВО - СЕНКАТА & МЕФ
Домашни - DNS Radio

СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)

СТАНИЦА 048 ФТ. H$P - ГОРИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)

ТОНИ ЗЕН ФТ. СИГИ - ПРЉАВО НА БАЛКАН (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА

РИСТЕ ФТ. ДЈ СЛАВЕ - ТУЃА ЗЕМЈА
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 009 - TRIBUTE TO WESTCOAST HIPHOP ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН

FUNKY FRESH 009 - TRIBUTE TO WESTCOAST HIPHOP ВО ДВОРОТ НА КАПАН АН
Домашни - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ

АВТОРИЗАЦИЈА - РЕВОЛТ ФТ. ОКИ ДОКИ
Домашни - DNS Radio

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН

БОРО БИ ФТ. ВЛАДО YO - ПАРТ ЕДЕН
Домашни - DNS Radio

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ

RICK SF - ЕДИНСТВЕНИОТ СТРУМИЧКИ РАПЕР КОЈ РАПУВА НА МАТИЧНИОТ ДИЈАЛЕКТ
Домашни - DNS Radio

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ

ПОЕТИКА - НЕ СОНУВАЈ
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH - 008 - СКОПЈЕ СТРИТ ФЕСТИВАЛ ПРОМО ЗАБАВА (КАПАН АН - СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH - 008 - СКОПЈЕ СТРИТ ФЕСТИВАЛ ПРОМО ЗАБАВА (КАПАН АН - СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ
Домашни - DNS Radio

DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)

DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ NIN VIBE И HOMEBOY SANDMAN - KEEP IT REAL (АУДИО)
Домашни - DNS Radio

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ

АЛИЧ & ДРАЖЕН & ФРИСТАЈЛЕР - ДА НЕ СИ ПИСНАЛ
Домашни - DNS Radio

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)
Домашни - DNS Radio

НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)

НЕШО (АВТОРИЗАЦИЈА) - ВРЕМЕПЛОВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - БИТБОКС (МИСКТЕЈП - ТЕСТАМЕНТ)
Домашни - DNS Radio

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ

БОРО БИ И ВЛАДО YO - НИКОГАШ ПОВЕЌЕ
Домашни - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!

ТОКСИКОЛОЗИ УТРЕ СО КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА ВО МИСТИК!
Домашни - DNS Radio

ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)

ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH VOL.7 - ROOTS RAID & POSITIVE CUTS (AL) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH VOL.7 - ROOTS RAID & POSITIVE CUTS (AL) ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА "ЗАД ШПИУНКА" ВО ШТИП + ДИЏЕЈ СЕТ НА ОКИ ДОКИ И ИЛИЧ

ПРОМОЦИЈА НА "ЗАД ШПИУНКА" ВО ШТИП + ДИЏЕЈ СЕТ НА ОКИ ДОКИ И ИЛИЧ
Домашни - DNS Radio

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME

АРХИТЕП & LIL PLANE - BIG GAME
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО

ПОЕТИКА & ДИМИТРА - ЕГО
Домашни - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ

ТРИ НОВИ ПЕСНИ ОД СОЛО АЛБУМОТ НА ДЕЈАН ТПЦ
Домашни - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

УЛИЧНА МИСЛА - НЕМА ИДНИНА БЕЗ КНИШКА (НЕОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)

ВУИСА - О (МИКА СПК - РЕМИКС)
Домашни - DNS Radio

БЕНГ БЕНГ БУГИ VOL.2 ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)

БЕНГ БЕНГ БУГИ VOL.2 ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)
Домашни - DNS Radio

ТОНИ ЗЕН & СИГИ ФТ. DJ СКИТАРА - YO!

ТОНИ ЗЕН & СИГИ ФТ. DJ СКИТАРА - YO!
Домашни - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА - УБИТОН (ВИДЕО) + PRE PARTY СО DJ POPEYE!

АВТОРИЗАЦИЈА - УБИТОН (ВИДЕО) + PRE PARTY СО DJ POPEYE!
Домашни - DNS Radio

ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП (ВИДЕО)

ДИВИЗИЈА - СТЕРЕОТИП (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - НЕ СЕ ДИШЕ (LYRICS ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

АВТОРИЗАЦИЈА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ ПРВ СТУДИСКИ АЛБУМ - УБИТОН

АВТОРИЗАЦИЈА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ ПРВ СТУДИСКИ АЛБУМ - УБИТОН
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА

ЗАД АГОЛОТ - ЛУЃЕТО ВО ОДЕЛА
Домашни - DNS Radio

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ

ДИО - НЕ ЗАПИРАМ
Домашни - DNS Radio

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП

СТАНИЦА 048 & МУРГО - СТАНИЦАТА Е ПРИЛЕП
Домашни - DNS Radio

ДИЏЕЈ СЕТ НА DJ BAZZ ВЕЧЕРВА ВО АРТ КАФЕ!

ДИЏЕЈ СЕТ НА DJ BAZZ ВЕЧЕРВА ВО АРТ КАФЕ!
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - ПОЕМА ЗА ТАТКОВИНАТА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

БРОНКС 1.01 - КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА ТОКСЛИКОЛОЗИ

БРОНКС 1.01 - КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА ТОКСЛИКОЛОЗИ
Домашни - DNS Radio

ВУИСА - О

ВУИСА - О
Домашни - DNS Radio

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА
Домашни - DNS Radio

БЕНГ БЕНГ БУГИ - ХИПХОП ЖУРКА ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)

БЕНГ БЕНГ БУГИ - ХИПХОП ЖУРКА ВО ГАЛЕРИЈА БАДАБУМ (БЕЗИСТЕН, СТАРА ЧАРШИЈА)
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 25 !

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 25 !
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 005 - ДИ-ЏЕЈ МАГОС ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 005 - ДИ-ЏЕЈ МАГОС ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - СПАС ИМ НЕМА (ВИДЕО)

ЗАД АГОЛОТ - СПАС ИМ НЕМА (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

МКД РАП - МАКЕДОНСКИ ХИП ХОП ФЕСТИВАЛ НА СКОПСКИ САЕМ

МКД РАП - МАКЕДОНСКИ ХИП ХОП ФЕСТИВАЛ НА СКОПСКИ САЕМ
Домашни - DNS Radio

КОНЦЕРТ НА МАРЧЕЛО И ФИЛТЕРИ ВО КЛУБ ХАВАНА (СКОПЈЕ)

КОНЦЕРТ НА МАРЧЕЛО И ФИЛТЕРИ ВО КЛУБ ХАВАНА (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)

ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА (РЕЦЕНЗИЈА)
Домашни - DNS Radio

DJ СЕТ НА ТОНИ ЗЕН ВО АРТ КАФЕ!

DJ СЕТ НА ТОНИ ЗЕН ВО АРТ КАФЕ!
Домашни - DNS Radio

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - СВИЊАРНИК ФТ. МИКА СПК (ВИДЕО)

ЛУКА РАП ПОЗИТИВ - СВИЊАРНИК ФТ. МИКА СПК (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА (БОКСА) - БИТБОКС

ПУЛС ЕКИПА (БОКСА) - БИТБОКС
Домашни - DNS Radio

ВОСПИТНА СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 24

ВОСПИТНА СЕЗОНА 04 - ЕПИЗОДА 24
Домашни - DNS Radio

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)

КАЦАР - НИКОЈ НЕМА ДА СЕ ЛУТИ (ASAP MOB REMAKE)
Домашни - DNS Radio

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #5 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #5 ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

GANGSTARR FOUNDATION OFFICIAL AFTERPARTY ВО КАПАН АН СО ФАНКИ ФРЕШ ТИМОТ

GANGSTARR FOUNDATION OFFICIAL AFTERPARTY ВО КАПАН АН СО ФАНКИ ФРЕШ ТИМОТ
Домашни - DNS Radio

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)

АРАП - РАПОТ БЕЗ ВАС (МИКА СПК РЕМИКС)
Домашни - DNS Radio

DJ SET НА DJ POPEYE ВО АРТ КАФЕ!

DJ SET НА DJ POPEYE ВО АРТ КАФЕ!
Домашни - DNS Radio

ВЛАДО YO - ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

ВЛАДО YO - ПОЗДРАВ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН

КОСТА ФРИСТАЈЛЕР - МЕ ПРАВИ ПОСЕБЕН
Домашни - DNS Radio

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ

ТЕРОР - ШКОЛАТА КРОЦЕ ПО КРОЦЕ
Домашни - DNS Radio

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ

КРИС - ИДЕТЕ У КУРАЦ
Домашни - DNS Radio

СЛАТКАРИСТИКА ФТ. КРИСКО - ТИК ТАК (ВИДЕО)

СЛАТКАРИСТИКА ФТ. КРИСКО - ТИК ТАК (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ЗАД АГОЛОТ - ЗАД ШПИУНКАТА
Домашни - DNS Radio

ЛЕГИЈАТА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ НОВ АЛБУМ

ЛЕГИЈАТА ПОКАНУВА НА ПРОМОЦИЈА НА НИВНИОТ НОВ АЛБУМ
Домашни - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL

ЏЗ БЕНГ & ЈОР - LICENSE TO KILL
Домашни - DNS Radio

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ

УЛИЧНА МИСЛА - СИСТЕМОТ
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - НАЈАВА ЗА СПОТ (СПАС ВИ НЕМА)

ЗАД АГОЛОТ - НАЈАВА ЗА СПОТ (СПАС ВИ НЕМА)
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ ВИДЕО ЗАПИС НА КОСТА ФРИСТАЈЛЕР

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ ВИДЕО ЗАПИС НА КОСТА ФРИСТАЈЛЕР
Домашни - DNS Radio

ЕКСЦЕС - НЕ Е ПРОБЛЕМ (ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - НЕ Е ПРОБЛЕМ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ПРИПРЕМА
Домашни - DNS Radio

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)

ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН - ПОВЕЌЕ ОД РАП (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE

СТАНИЦА 048 - СКОКАЈ & MARY JANE
Домашни - DNS Radio

ФАРС - ЛАНЕЦ (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

ФАРС - ЛАНЕЦ (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

МЕМОРИЈАЛЕН НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ДИМИТАР КАСКАРЕВСКИ - КАСКА

МЕМОРИЈАЛЕН НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ДИМИТАР КАСКАРЕВСКИ - КАСКА
Домашни - DNS Radio

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ

ТПЦ(ПОЕТИКА) & ТЕРРОР - СТИХО ПОЛИГРАФ
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 003 - DJ SKILL (BG) - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 003 - DJ SKILL (BG) - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ

ЏЗ БЕНГ СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ
Домашни - DNS Radio

GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)

GLODARAX ФТ. СИГИ - БЕСОВИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ

ТРИУМФ - НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАМ
Домашни - DNS Radio

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ НА ПОЕТИКА

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРИОТ АЛБУМ НА ПОЕТИКА
Домашни - DNS Radio

УШТЕ ЕДНО ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП!

УШТЕ ЕДНО ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП!
Домашни - DNS Radio

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ

КЕМП О.Д. - ЗАНЕВИДУВАЊЕ
Домашни - DNS Radio

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ТУКА СМЕ ФТ. АГО
Домашни - DNS Radio

FUNKY FRESH 002 - DJ AJRON & DJ BDAT DZUTIM A.K.A TIMBE - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)

FUNKY FRESH 002 - DJ AJRON & DJ BDAT DZUTIM A.K.A TIMBE - ВО КАПАН АН (СКОПЈЕ)
Домашни - DNS Radio

АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)

АЛФА - ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЗАКОН (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)
Домашни - DNS Radio

КРИС - CRIMINAL

КРИС - CRIMINAL
Домашни - DNS Radio

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ

ТАСЕВ - ОЧИ ОТВОРИ
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП !

ХИП ХОП СЛУЧУВАЊЕ ВО ПРИЛЕП !
Домашни - DNS Radio

РАП СКИЛЗ ПРИСТИГНА И ВО МАКЕДОНИЈА!

РАП СКИЛЗ ПРИСТИГНА И ВО МАКЕДОНИЈА!
Домашни - DNS Radio

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА

ЅВЕР(ТРИУМФ) ФТ. БОБ MC - ЕМПАТИЈА
Домашни - DNS Radio

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2
Домашни - DNS Radio

THA TITANIUM ГОСТИ ВО РАДИО КАНАЛ 77

THA TITANIUM ГОСТИ ВО РАДИО КАНАЛ 77
Домашни - DNS Radio

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА

КЛЕТОТО ТРОЈСТВО - ТОА Е ТОА
Домашни - DNS Radio

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)

КРТОТ - КРТОВА ДИНАСТИЈА (МАЦ АД РЕМИКС)
Домашни - DNS Radio

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ (ВИДЕО)

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ (ВИДЕО)
Домашни - DNS Radio

АРХИТЕП - SVBOTV

АРХИТЕП - SVBOTV
Домашни - DNS Radio

МУЗИЧКО ПАТУВАЊЕ СО ГРАМОФОНИТЕ НА КИСКИНОВ!

МУЗИЧКО ПАТУВАЊЕ СО ГРАМОФОНИТЕ НА КИСКИНОВ!
Домашни - DNS Radio

С.А.М. КАНИ НА ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО ЗАПИС!

С.А.М. КАНИ НА ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО ЗАПИС!
Домашни - DNS Radio

TONYO SAN & FOOLISH GREEN - ДО КАЈ СМЕ?

TONYO SAN & FOOLISH GREEN - ДО КАЈ СМЕ?
Домашни - DNS Radio

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ

ЕМИЛ - ПОСЛЕ 3 ФТ. МАНЧО И ФРЕНКИ
Домашни - DNS Radio

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ

NEXY FT. SALE G - СЕ МИСЛАМ ДАЛИ
Домашни - DNS Radio

DJ OKY DOKY 30.01.2016 ВО КЛУБ СТУДИО - ТЕТОВО

DJ OKY DOKY 30.01.2016 ВО КЛУБ СТУДИО - ТЕТОВО
Домашни - DNS Radio

ТЕРОР - ТАТКОВСКА ФИГУРА

ТЕРОР - ТАТКОВСКА ФИГУРА
Домашни - DNS Radio

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА

TPC (ПОЕТИКА) - ПО ФРЕКВЕНЦИЈА
Домашни - DNS Radio

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН

MC JAKUP - ИЗРЕВОЛТИРАН
Домашни - DNS Radio

PI4 x BENJAMIN JIMMY - GANGSTA [LIVE COVER]

PI4 x BENJAMIN JIMMY - GANGSTA [LIVE COVER]
Домашни - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)

КУП ДЕ ГРАС - БОРБА (ФТ. ПАКИ)
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП ВЕЧЕР ВО ХАВАНА!

ХИП ХОП ВЕЧЕР ВО ХАВАНА!
Домашни - DNS Radio

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ
Домашни - DNS Radio

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !
Домашни - DNS Radio

ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО

ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО
Домашни - DNS Radio

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ
Домашни - DNS Radio

VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!

VIBEROOM THURSDAYS ВО СТАНИЦА 26!
Домашни - DNS Radio

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)
Домашни - DNS Radio

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА
Домашни - DNS Radio

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ
Домашни - DNS Radio

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ

ЈОЦИФЕР ФТ. ТРАЛЕ - 300 ВАТИ
Домашни - DNS Radio

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4
Домашни - DNS Radio

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА

ТУТЕ - РАСКОПАНА ЗОНА
Домашни - DNS Radio

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ

METAPHORCE - НЕПОРАЗЕНИ
Домашни - DNS Radio

РИСТО РИПЕР - МАЈК ТЕСТ ФТ. ДЈ ДРАМА (ЗАД АГОЛОТ) (СПОТ)

РИСТО РИПЕР - МАЈК ТЕСТ ФТ. ДЈ ДРАМА (ЗАД АГОЛОТ) (СПОТ)
Домашни - DNS Radio

СТАНИЦА 048 - Ill

СТАНИЦА 048 - Ill
Домашни - DNS Radio

БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ

БОЈАН ФТ. АВТОРОТ - СУВИ КОСКИ
Домашни - DNS Radio

ПОЕТИКА (ТПЦ) ФТ БОБ MС - ГРАДУ МОЈ

ПОЕТИКА (ТПЦ) ФТ БОБ MС - ГРАДУ МОЈ
Домашни - DNS Radio

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)

ФУНДАМЕНТ ФТ. VLAX - КАДЕ СИ (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)
Домашни - DNS Radio

СКИТЕР ФТ. АНГЕЛО - ШТО ИМА ВО МААЛО

СКИТЕР ФТ. АНГЕЛО - ШТО ИМА ВО МААЛО
Домашни - DNS Radio

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ
Домашни - DNS Radio

СЕНКАТА ОД ТЕТОВО НАЗАД НА СЦЕНА ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ !

СЕНКАТА ОД ТЕТОВО НАЗАД НА СЦЕНА ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ !
Домашни - DNS Radio

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!
Домашни - DNS Radio

ТУТЕ ФТ. БОБО - СКОПЈЕ БРАТКО

ТУТЕ ФТ. БОБО - СКОПЈЕ БРАТКО
Домашни - DNS Radio

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015

DIMIOGRAPHY - TRIBUTE JAZZY REMIXES EP 2015
Домашни - DNS Radio

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)

КУП ДЕ ГРАС - ПОД ОВА НЕБО (АРХИВСКИ СНИМКИ)
Домашни - DNS Radio

УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ

УЛИЧЕН АСПЕКТ - НЕПОЗНАТ СВЕТ
Домашни - DNS Radio

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ
Домашни - DNS Radio

ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА

ТВРДА ОСНОВА - ДОМИНАЦИЈА
Домашни - DNS Radio

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ