ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)

ДИО - НАДСВЕСТ (АЛБУМ 2016)


На својот официјален youtube канал, скопскиот рап артист Дио - Dionatic ги сподели поголемиот дел од траките на неговиот прв соло албум -НадСвест“.

Вкупно 9 траки од 17те кој се наооѓаат на албумот може да ги преслушате на плејлистата составена од овие траки. Сите битови, миксот и мастерингот се на Дио.  

А и Дио самиот ни најави дека во меѓувреме спрема спот за траката „Некаде во Светот“ која е исто така дел од албумот.

Преслушајте ги траките на линкот подолу од плејлиста на албумот. Уживајте :

ПЛУС БОНУС ВИДЕО - Од неговиот последен настап во Клуб Парламент.