КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE)


Кољо e рап артист кој ни доаѓа од Скопје и е член на рап групата Drunk Flow.

На неговиот youtube канал пред неколку дена го промовираше неговиот прв проект, микстејп, наречен „Како Што Се Врти Светото vol.1“.

Се работи за мини компилација од 5 песни, генерално со поизитивен фанки звук и позадина. Миксот и мастерингот се на Лука Рап Позитив, а како продуценти се појавуваат Јасмин и Лука Рап Позитив. Траките се во следниот редослед:  Храмот, Мрднете Нозе, Како што се врти Светот, Мic Check, и Слушни го Ова.

Албум каверот е дизајн на Лириковен Пироман.

Преслушајте ги песните на следиов линк кој е плејлиста од целиот микстејп