КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1 (MIXTAPE) PT.2

КОЉО (DRUNK FLOW) - КАКО ШТО СЕ ВРТИ СВЕТОТ VOL.1  (MIXTAPE) PT.2


Кољо e рап артист кој ни доаѓа од Скопје и е член на рап групата Drunk Flow.

Пред скоро време на неговиот youtube канал го промовираше неговиот прв проект, микстејп, наречен „Како Што Се Врти Светото vol.1“ кој истиот и го промовиравме на нашата страна. 

Од истиот микстејп пред неколку дена артистот ги објави и останатите траки од овој микстејп, како part 2 од истиот. 

Овој останат дел, од мини компилација е составен од 4 песни, генерално со поизитивен фанки звук и позадина. Миксот и мастерингот се на Лука Рап Позитив, а како продуценти се појавуваат Јасмин и Лука Рап Позитив. Траките се во следниот редослед: Како Бакшиш, Малер, Први Мај и Назад Низ Времето. 

Албум каверот е дизајн на Лириковен Пироман.

Преслушајте ги песните од вториот дел на следиов линк кој е плејлиста од микстејпот