ТЕРАПИЈА - НОВА ТЕТОВСКА РАП ГРУПАЦИЈА!

ТЕРАПИЈА - НОВА ТЕТОВСКА РАП ГРУПАЦИЈА!


Од Тетово нешто ново!

После подолго време свежа музика на македонската хип-хоп сцена. Овој пат во најава ни доаѓа новата рап групација ТеРапиЈа со песна првенец која е продуцирана од Дарко (Длабока Трага) од Зад Аголот. Тетовската рап групација Терапија е микс од повеќе артисти и групи кои заедно решија со заеднички сили да настапат на макрап сцената.

Терапија се состои од: С.А.М., IIIMCz (Rootsman I, Nko, Брчка), Мракот (Тош & Дуци), Пенс (Говеда), Меф (Екипата), Филип (битмејкер).

Во прилог првата песна од нивниот заедничкиот проект: Терапија – Наша Сорта