НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ

НЕШО ФТ. САША - БЕНГ БЕНГ


Нешо (Авторизација) деновиве во етер ја пушти неговата нова трака насловена "Бенг Бенг". На траката како гостин на рефренот се јавува неговиот другар Саша (Авторизација).

Инструменталот е на Саша Арсовски, гитарата ја свири Темелко Андреев (Импакт Продукција), додека траката е миксана и мастеризирана во студиото на Авторизација. Во врска со животот во Велес ќе можете да слушнете во новата трака на Нешо која се наоѓа под содржината.