ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ

ЌЕЉАВИ ГЛАВИ ФТ. ВИДО - ИМАШ ПРОБЛЕМ


Нов сингл од скопскиот рап состав Ќељави Глави.

Траката е со наслов „Имаш Проблем“ а на неа се појавуваат Деко - Лудиот Стил, ПКМ, Big Doggy V на рефрен, и како гостин Видо.

За битот, продукцијата, миксот и мастерингот се погрижи Мац АД Скопје ( Арена Рекордс - Скопје).

Проверете ја новата boom-bap трака на следниот линк: