АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)

АЈНШТАЈН - АЈНШТАЈНИУМ (Official Lyrics Video)


Од екипата на СКЦ (Skopje Crew) на нивниот официјален youtube канал излезе уште еден сингл на еден од нивните членови. Се работи за Ајнштајн и неговата најнова трака Ајнштајниум.  Бетл трака со хард-кор звук за чив инструментал се погрижи Ангело од СКЦ. Видеото е избработка на Ајнштајн.

Останува да ја погледнете подготовката и рецептот на артистот  за еден Ајнштајниум: