АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2

АРХЕТИП & КРАЈМ - САМО ОСТАЈ 2


Момците Архетип и Крајм (Станица 048), пред неколку дена во етер ја пуштија траката Само Остај 2. Станува збор за трака која е продолжеток на нивната прва трака Само Остај која излезе во 2015та година. 

Битот за Само Остај 2 е земен од Future - Itchin , додека останиот дел од аудио продукцијата го имаат изработено екипата на Станица 048. Момците изјавуваат дека во траката ќе ги слушнете примесите на новата школа и дека во иднина, ова е звукот што ќе може да го слушнеме од нив. 

Линкот за преслушување се наоѓа под содржината.