БАЛДО - 45/65/43/23

БАЛДО - 45/65/43/23


Нова кратка трака на која се појавува Балдо од ЕБСФ е објавена на официјалниот канал ЕБСФ Official. Целосната продуцкија на оваа трака е од страна на ЕБСФ. 

Насловот претставува автобуски линии.

Преслушајте :