БАЛДО - СКОПСКИ

БАЛДО - СКОПСКИ


Нова нумера од групата ЕБСФ се појави на нивниот официјален youtube канал. Продукцијата е од АСК, а зад микрофонот се појавува Балдо.

Преслушајте ја песната на наредниот линк: