БОБ ЕМСИ - МОЈОТ ПАТ

БОБ ЕМСИ -   МОЈОТ ПАТ


Битолскиот рапер Боб ЕмСи пред неколку дена на својот официјален јутјуб канал презентираше нова песна со наслов "Мојот Пат".

Песната е продуцирана од Дејан ТПЦ. Праслушајте на линкот подолу.