ЦЕНЕ - ЛУЗНА

ЦЕНЕ - ЛУЗНА


Младиот струмички рап артист Цене издаде уште еден сингл наречен „Лузна“ со кое го најавува своето EP - Бледи Сенки.

Продукцијата на траката е на Green Room Studio, а видео обработката на Борис Наков (LAKAS). Каверот е на VNUG.

Преслушајте: