ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ

ДАДО ОРТОГРАФИЈА - ГОРДИЕВ ЈАЗОЛ


Тазе мрсна рапоина од Дебар Маало пукна за затворање на оваа 2016та година.

Скопксиот рап артист Дадо Ортографија ја промовираше на својот youtube канал својата најнова трака со име - „Гордиев Јазол“.

За целосната продукција на траката (битот, миксот и мастерот) и скречовите на траката, се погрижи самиот Дадо.

Така да преслушајте на линкот и уживајте во новата ствар од Дадо.