ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ

ДИВИЗИЈА - БЕЛЕГ


Уште еден сингл од најновиот албум на Дивизија -  Стереотип беше објавен на официјалниот канал на Кискин.

Траката коај е е под реден број 5 на ова парче е наречена „Белег“, а истата е продуцирана од Кискинов, додека мастерингот е на ДЈ Гоце (САФ).

На траката се појавуваат Киндер, Кискин и Chronic.

Уживајте во звукот на Дивизија: