ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО

ДИВИЗИЈА - СЕ ИЛИ НИШТО


Уште еден сингл од албумот на струмичкара рап групација Дивизија беше објавен на нивниот официјален youtube канал пред неколку денови.

„Се или Ништо“ е трака која се наоѓа на нивниот втор и најнов студиски албум Стереотип, кој беше промовиран при крајот на 2016та година.

Аудио продукцијата е на Кискинов, додека мастерингот на ДЈ Гоце САФ. На оваа трака се појавуваат Кискинов и Chronic.

Албум дизајн: Мартин Ковачки. Преслушај на линкот: