ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)

ДКР - ДИ КЕЈ (ДК РЕКОРДС)


DKR - Демир Капија Репрезент е рап дуо кое ни доаѓа од Демир Капија и веќе подолго време активно снимаат и прават репрезент за својот град. 

Ова е нивната најнова трака со наслов „ДиКеј“. Битот е на Pizzi, додека миксот и мастерингот се на Деан ДКР

Траката е снимена во нинвото студио Демир Капија Рекордс.

Во продолжение, преслушајте ја траката на линкот под текстот: