ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL

ДКР ФТ. ПИЗИ - OLD SCHOOL


Нова трака во соработка на младите рап артисти ДКР од Демир Капија со Пизи од Велес.

„Old School“ е насловот на траката, која ја посветуваат на старата гарда и звукот од тоа време.

Битот и скречот се на Пизи, миксот и мастерингот се на Деан ДКР а снимано е во ДК Рекордс.

Преслушај на линкот: