ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ

 ДКР - ТОА ШО ГО БАРАМ


Нов сингл од рап дуото од Демир Капија - ДКР.

„Тоа шо го барам“ е нивната најнова трака, битот на истата е на Pizzi, a миксот и мастерингот се на Деан ДКР.

Снимано во ДК Рекордс, па преслушајте го нивното најново парче: