ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ

ДОН ТОНИВА - СМЕ САМИ


Нај активниот рап активист во последно од Битола - Дон Тонива прикачи нова негова соло песна. Тие што читаат на нашата веб страна сигурно го знаат стилот на Тони, но не ја знаат тематиката на оваа трака. Доколку ве интересира преслушајте на линкот подолу.