ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ

ДУДО СО НОВ СИНГЛ И ПРОМОЦИЈА НА СВОЈОТ ПРВ ОФИЦИЈАЛЕН СОЛО АЛБУМ


По подолга пауза од рап сцената се враќа и скопскиот рап артист Душан Петковски а.к.а. Дудо, член на ДНС Екипа.

„SUPLEX“ е името на албумот кој што веќе беше подолго време најавен и очекуван, па конечно ќе ја дочека и својата промоција.

Албумот ќе се состои од 15 траки целосно продуцирани од Владимир Аговски - Аго и целосно обработен и издаден од ДНС Продукција, како најнов продукт од оваа издавачка куќа.

Промоцијата ќе се одржи на 14ти Март, со почеток од 19:30 часот во Колектив Бар на плоштад Македонија - Скопје.

До тогаш уживајте во најновиот сингл и најава за албумот наречен „Не Запирај“.