ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН

ДВЕ НОВИ ТРАКИ ОД БОНТОН НА РАП ТОН


Две нови нумери од компилацијата БОНТОН НА РАП ТОН беа објавени на официјалниот канал на Perspektiva Records, Првата трака е од Уличен Аспект (Струга) со целосна продукција на Perspektiva Records, а другата трака е од Дио кој сам се погрижил за продукцијата 

Преслушајте ги наредните линкови: