ЕБСФ - ДИЛЕРОТ

ЕБСФ - ДИЛЕРОТ


ЕБСФ е нова петчлена млада рап екипа која ни доаѓа од Скопје.

Ова е нивната најнова трака со име „Дилерот“, а истата е и најава а нивниот микстејп кој е во обработка -  Лабави Паркаџии.

Траката е продуцирана целосно (бит, микс, мастер и аранжман) од страна на ЕБСФ. Кавер дизајнот е на ВУТАР ЕБСФ.

Преслушајте го фанки синглот на следниот линк: