ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА

ЕБСФ - МЕ БОЛИ ГЛАВАТА


Ново парче од микстејпот - Лабави Паркаџии на рап формацијата ЕБСФ од Скопје беше промовирано на youtube.

Траката е со наслов „Ме Боли Главата“, а истата е целосно продуцирана од момците во ЕБСФ.

Преслушај: