ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?

ЕБСФ - У КОЈ ФАЗОН ВЛАГАШ?


Уште една нова трака беше објавена пред некој ден од скопската рап екипа EБСФ.

„Во Кој Фазон Влагаш?“, е вториот сингл од нивниот микстејп наречен Лабави Паркаџии.

Битот и аранжманот, миксот и мастерингот се на ЕБСФ. Кавер Дизајнот на: ВУТАР ЕБСФ.

Преслушај на линкот: