ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)

 ЕКСЦЕС - КИНИ ТОА / DEJA VU (HOODBOY ТРИЛОГИЈА)


Hoodboy e проект на Урбан Рекордс -  аудио трилогија од скопското рап дуо Ексцес (Тракер и Јоцифер) кој го промовираа пред неколку дена.

Се работи за 3 нови траки кои според нив се инспирирани од секојдневните маалски животи.

Ви ги презентираме првите две траки кои што се објавени од оваа трилогија - „Кини Тоа“ (prod. by Тракер, Ангело СКЦ и Туте)  и „Deja Vu“ (prod. by Тракер).

Може да ги преслушате на линковите под текстот: