FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ

FOLTZ ФТ. ШИШКА (ZEE BOMB) - ЉУБОВ x ПАРИ


Нова трака од младите скопски рап артисти Foltz и Шишка од Zee Bomb составот беше промовирана пред неколку дена.

Тематиката на траката е „Љубов x Пари“, а инструменталот е позајмен од „1 Train“ траката на ASAP Rocky.

Аранжманот, миксот и мастерингот се на Гоце САФ и Димитар Милев. А фотографијата и анимацијата на Ангела Стојковска.

Преслушајте ја траката на линкот подолу: