GENERIK - BLOCKHILLS

GENERIK - BLOCKHILLS


На 07.07.2017 го извади GeneriK својот официјален микстејп "Blockhills". Овој пат во стил на трап ни подари 10 траки и панчлајнови на број.
Гостувања во албумот се: Alpha Gun (Germany) Dee (BG). Тој вели: "Понекогаш сум тоа јас за кого зборувам, а понекогаш само посматрам зборови во слики и огледало на улицата"

Преслушајте го микстејпот на следниот линк: