ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА

ГОГО (СКОПСКИ МЕТЕЖ) - ЗАД ЗАВЕСАТА


Членот на рап дуото Скопски Метеж, Гого, објави нов соло сингл.

Траката e со наслов „Зад Завесата“, а зад истата целосно продукцисти исто така стои Гого.

Преслушајте ја новата песна на следниот линк :