ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ

ХАЈПЕР ФТ. ШТРКОТ - ОВА Е СКОПЈЕ


Ви ја претстауваме и последната трака од 2015та која според нашата "политика" требаше да оди на порталот. Станува збор за двајца млади артисти од Скопје поточно од Автокоманда кои пополека навлегуваат во играта. Станува збор за Хајпер & Штрк От.

Траката и носи наслов "Ова е Скопје" , а е продуцирана во АудиоЛаб продукција. Битот им е позајмен од M.O.P. & Snowgoons и ни откриваат дека ова им е втора заедничка трака.

Траката за да им ја преслушате се наоѓа под содржината, а на линковите кои следат ќе можете да слушнете соло траки од овие двајца артисти. 

Хајпер - Карма

Штрк От - Доволно Созреан