ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)

ХИП ХОП - ЕЛА 5 (ПРОМОЦИЈА НА ДВА АЛБУМИ)


Викендот што следува во Битола ќе се одржи промоција на два нови албуми од Бертини и Луцифер.

Првиот албум е од Лудиот ЕмСи насловен Златниот Албум а вториот од Луцифер во соработка со Лудиот ЕмСи со наслов Стиховна Деструкција.

 Гости на промоцијата ќе бидат Станица 048 (ПП), Дио (СК), Звукот Од Југот, Поетика, Фридом Фајтерс, Шабац , Емси Јакуп и No Mercy& Веном.
 
Влезот е Слободен, локацијате веќе е позната - Кеопс, Нова Битола во Бордело Бар.

Двата албуми заедно ќе бидат по цена од 100 денари.