INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)

INKLINGZ - RAP GENIUS (FT. LAZ VEGJAS, ???)


Вчера на официјалниот канал на Inklingz беше објавена песна од нивниот албум Tessaract, со наслов ,,Rap Genius". Како гости на оваа трака се појавуваат Laz Vegjas и рапер од Куманово кој решил да остане анонимен. Инструменталот на траката е од Слика, а останата аудио обработка од Лука Кантарџиев

Преслушајте на линкот: