КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП

КАЦАР - ЗА ТЕБЕ РАП


Нов сингл од членот на рап екипата Токсиколози, Кацар.

Траката е со наслов „За Тебе Рап“, а целосниот аранжман и продукција на истата е целосно на Кацар.

Тематиката на песната е посветена за самиот рап и низ се што прошол артистот растејќи со неговата љубов, рап музиката.

Преслушајте ја на следниот линк: