КОНФЛИКТ - ЗАБАВА

КОНФЛИКТ - ЗАБАВА


Нова трака од струмичкото рап дуо - Конфликт беше промовирана во етер деновиве.

„Забава“ е нивниот најнов сингл, за чив бит се погрижија Боро Би и Владо'Yo. Микс и мастерот се на  Владо'Yo  а дизајнот на каваерот на Томи Николов

Снимано во студио Лудус. Преслушај :