КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ

КРАЈМ ФТ. РАДНАСКЕЛА - БРАЌАТА РАЈТ


Нова трака (демо) од членот на прилекската рап група Станица 048 - Крајм, беше објавена пред некој ден на нивниот youtube канал.

Траката е со наслов „Браќата Рајт“, а истата е во соработка со Раднаскела

Битот на траката е на Dimiography.

Преслушајте на линкот под текстот: