КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА

КРИС - МОЈАТА НАСЕЛБА


Крис  е млад рап артист кој ни доаѓа од Скопје. Пред некој ден ја извади својата најнова песна во која прави репрезент на населбата од која доаѓа. Ченто репрезент е тематиката на оваа гето приказна со наслов Мојата Населба. Зад продукцијата, миксот и мастерот на траката стои продуцентот Grow (Патолошко Соединение) и оваа трака им е најнова во низата соработки помеѓу нив двајца. 

Провери: