КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU & SOKOL BSF)

КРТОТ - БАМЈА ВУ (PROD. BY MASTER SARDU &  SOKOL BSF)


Скопскиот рап артист Кртот а.к.а. Чорбаџи Битанга заедно со Бамја ВУ екипата се враќа повторно на сцената  со нов сингл и најава за албум.

По неговиот прв соло албум Лоботомија, ова парче му е најново и со истото најавува камбек.

Траката е со наслов „Bamja Wu“, а истата е продуцирана од Мастер Сарду и Сокол БСФ

Новиот албум на Кртот кој е во изработка во моментов ќе го носи насловот Форми на Злото“.

Преслушајте го новиот сингл на линкот подолу: