ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ

ЛЕГИЈАТА - ДА ДАДЕШ СЕ


Уште еден сингл беше објавен пред некој ден од скопската рап групација Легијата на нивниот официјален youtube канал. 

Се работи за уште една трака од нивниот албум Легијата на Проколнатите, а траката е со наслов „Да Дадеш Се“.

Битот е на Да Џака Накот, микс и аранжман на Ненад Стефаноски - Брус, а мастерингот на ДЈ Гоце САФ, Ненад Стефаноски и  Васко Димовски во Bootlegz Basement Lab.

На траката се појавуваат ЛД Пистолеро, Да Џака Накот, Тонио Сан, Кемп ОД, Блажеј и Страјк.

Преслушај на линкот: