МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА

МАРТИН GREEN - МАКЕДОНИЈА


Мартин Green е рап артист од Кавадарци.

„Македонија“ е негова најнова трака која е со социјална - сатирична тематика за нашата земја. Инструменталот на траката е позајмен од Luniz.

Преслушајте ја на линкот: