МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ

МАРТИН МИСТЕРИЈА - ЕКСПЕРИМЕНТ


"Прво издание", вака беше насловен првиот проект на Мартин Мистерија кој броеше 12 песни со кои што овај млад рап артист заплива во хип хоп водите. Сега, со солиден багаж позади себе, Мартин Мистерија ни го претставува неговиот нов проект кој како што претпоставувате е насловен "Второ Издание".

Во "Второ Издание" овај млад рап артист ќе ни претстави 13 нови песни, а доколку сакате да дознаете всушност како звучи проектот на Мартин Мистерија ви ја нудиме неговата најнова песна "Експеримент".