МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА

МИСТЕРИЈА МАРТИН - ЛУЗНА


Третото издание на Мистерија Мартин е веќе во изработка, три песни од тој албум веќе  беа издадени а сега на ред е и четвртата.

Најнова песна од "Трето Издание" на мистериозниот рапер е песната со наслов "Лузна".

За бит, микс и мастеринг на оваа песна е заслужен Дејан од Поетика. Нова трака, нови детали за Мартин и за неговата лузна.