NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)

NBK x TWISTER & ДЈ ДРАЗИ ДРАГС - РШУМ (ВИДЕО)


Кумановското рап дуо NBK и Twister (членови на групацијата Герила) во соработка со нивниот ди-џеј Дрази Драгс ја  промовираа нивната најнова трака со видео запис.

Траката е со наслов 'Ршум. Инструменталот е на NBK, миксот и мастерингот се на MM Production Studio - Куманово, а скречовите на Дј Дрази Драгс

Видео обработката е на Н.Т. Борислав.

Погледнете го најновиот бум-бап видео запис од на оваа кумановска екипа на линкот подолe: