НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВИ НУМЕРИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН


Две нови траки од компилацијата Бонтон на Рап Тон се објавени на официјалниот канал на Perspektiva Records.

Првата трака е од групата Рап Позитив, а зад продукцијата на истата стои член од групата Лука 

Преслушајте ја траката :

Втората нумера е од Битолски рап артист, Dz Beng, а зад продукцијата на оваа трака стои Ангело СКЦ