ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)

ПИКИ (СПК) - ОВЦИ (ДЕМО)


Пики членот на скопската рап група СПК, пред скоро време објави негова до сега неиздадена трака - демо со наслов „Овци“.

Шестнаесет решетки исполнети со социо-политичка тематика посветена на нашето поднебје.

Преслушај на линкот: