ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ

ПОЕТИКА И БОБ ЕМСИ - КАРТЕЛ


Битолскиот рап вчера беше надограден со уште една нова рап песна од Поетика и Боб ЕмСи.

Се работи за песната со наслов "Картел" со која битолчаните го најавија својот нов, четврт по ред албум за кој се знае само дека својата промоција ќе ја има кон средината на 2017 година.